Για εμάς

Η εταιρεία Technocopy ιδρύθηκε το 1992 απο άτομα με προηγoύμενη εμπειρία στο χώρο των φωτοαντιγραφικών και fax της CANON  με σκοπό την παροχή τεχνικής υποστήριξης υψηλής ποιότητας σε όλους τους τομείς του office automation.

Γρήγορα καταξιώθηκε στην Ελληνική αγορά για τις ολοκληρωμένες λύσεις την αμεσότητα την συνέπεια της και κάλυψη ένα μεγάλο μέρος αυτής. Με την αξιοπιστία της και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της προχώρησε στην πώληση φωτοαντιγραφικών  και fax.

Σήμερα με πολυετή πείρα και όραμα για το μέλλον προχωράει μπροστά προσφέροντας όλα τα προϊόντα των μεγαλυτέρων και γνωστών ξένων οίκων στον χώρο του αυτοματισμού και όργάνωσης γραφείου και επιχειρήσεων και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη με την τεχνογνωσία της.Service Canon

Είναι γεγονός η επιτακτική ανάγκη του πελάτη για άμεσο, αξιόπιστο και εγγυημένο service στα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει με τις μηχανές γραφείου.

Η technocopy διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα που παρέχει service και επιδιόρθωσης βλαβών των φωτοαντιγραφικών, Laser printers, fax  Canon - H.P. - SAMSUNG

Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας, με την πολυετή εμπειρία των τεχνικών της και την άριστη και συνεχόμενη εκπαίδευσή τους πάνω στον τομέα των μηχανών γραφείου, είναι στη διάθεσή σας  για να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζουν τα μηχανήματά σας.

H εταιρία μας σας προτείνει διάφορους τρόπους συνεργασίας πάνω στο service canon copier όπως:

1. Ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης
2. Διετές η πενταετές συμβόλαιο συντήρησης με χρέωση ανά αντίγραφο.
3. Επιτόπου service copier-fax-printer-multifunctional με ωριαία χρέωση και εγγύηση της εργασίας.
4. Τηλεφωνική υποστήριξη  σε συμβουλευτικό  η τεχνικά εξειδικευμένο επίπεδο, δωρεάν